torsdag 30 januari 2014

Less

Nu kommer ett riktigt jäkla gnällinlägg för jag är sååå himla less på min nacke just nu!! Den började krångla vid jul och det ger inte med sig. Har återigen varit på akutbesök hos kiropraktorn i tisdags och på massage på amadeuskliniken igår. Båda säger att den är riktigt illa men ingenting verkar hjälpa. 

Funderar på att dra det via sjukförsäkringen på jobbet; till privatklinik och sen sjukgymnast. Eller gå via barnmorskan och vidare därifrån till sjukgymnast. Eller om man ska gå via företagshälsovården. Svårt som fasen att veta, jag har varit lyckligt förskonad från krångel tidigare.

Sist var hela nyckelbenet förskjutet, ett revben låg fel, två kotor i nacken och en kapsel i axeln. Kul! Det är detta som orsakar den hemska spänningshuvudvärken jag får varenda natt och sedan vaknar med. Vidrig start på dagen! Igår tyckte jag så synd om mig själv så jag satt och grät för mig själv innan jobbet!

Nu när äntligen de värsta graviditetskrämporna har lagt sig så såg jag fram emot en härlig tid i graviditeten, men det förstör ju nacken totalt.

Samme masserar, jag stretchar, jag kyler, har bytt kudde, har provat nackkudde, har bytt sida med Samme i sängen för att växla belastning men INGENTING hjälper! Vet inte om det beror på att vi har ny hårdare säng, att jag bytt ställning eftersom jag inte kan sova på mage längre, eller om det beror på graviditeten. Eller så är det en dålig kombination av alla tre..

Det tar just nu all energi och jag är i stort sett däckad efter jobbet.

Nu får det fan ta mig sluta snart!

Så det var dagens gnäll. Det var skönt!

Nya tag imorgon!

2 kommentarer:

Ida sa...

stackare! Gå vidare med det, så ska du ju inte behöva ha det!

Ida sa...

Det går inte backa i det man skrivit här... Iallafall så ville jag få med tusen kramar och klart du ska få njuta av din graviditet nu, så håller tummarna att det går över! Kram