onsdag 16 december 2009

Julstök

Visst blev det julhandel igår! Vi sprang som råttor mellan butikerna och shoppade på oss det sista. Som alltid när vi är iväg på något så händer det ju något galet. Igår fastnade en tjej med sin sko i rulltrappan på HM. Och kom inte loss! Båda trapporna fick stängas av och tjejens stövel fick klippas sönder. Stod precis där det hände och började givetvis asgarva. Men det var det fler som gjorde som tur var! :) Militärerna hade fackeltåg genom stan och backade till och med i takt:)

Var såå nöjd med min sista julklapp till T som jag klurat ut. Den nya dieselparfymen som ligger  topp tre på dofttoppen. Dessutom i en fin presentförpackning med aftershave och duschlotion. Tro fasen att han säger lite senare på kvällen att han "passade på att köpa lite till sig själv med" när han var i Borås och julhandlade. Så han hade ju givetvis köpt den. Så sjukt typiskt då! Blev såå besviken! Jag som var så jäkla nöjd med! Det är förbjudet att handla till sig själv dagarna före jul! Men men, lämnade tillbaka den idag och fick försöka tänka om helt. Hoppas det blir bra ändå till slut.

Ikväll blir det julmys på hög nivå! Vi ska börja kvällen med Bondeavsnittet, blåbärsglögg (spetsad tydligen) och julmusik här hos mig. Sen blir det nog kåren som har julavslutning idag. Såå kul brukar det var där då med långdans och julmusik och hela paketet! Så vi är allt lite pepp! Jag har köpt Varmochkall, ett äppelvin med smak av vanilj och kanel. Kan som namnet avslöjar drickas både varm och kall och jag är mycket spänd på hur den smakar! Tycker det låter hur gott som helst:)

Men först ska jag julstäda hela lägenheten, som verkligen är i behov av en städorgie. Jag ska ju dessutom ha gäster här ikväll så nu ska här skuras:) Parallellt med detta springer jag upp och ner i tvättstugan. Allt varvas med julmusik och peppmusik. Bra skit!

Kram

Inga kommentarer: