söndag 23 oktober 2016

Söndag - från ångest till favorit!

Jag har historiskt sett alltid avskytt söndagar och har antingen haft bakisångest eller jobbångest för att helgen är på slutspurten.

Men nu har jag kommit att älska söndagar, kanske speciellt regniga höstliga sådana! Helst sådana utan specifika planer, då är det som att min kreativa hjärna får utlopp till Max och jag får sån sjuk inspiration och energi!

Som idag. Idag har vi gjort klart Vides köksdel i lekrummet (återstår piff på hyllorna) och fått massa bra förvaring på köpet.

Jag och Vide har karvat pumpor, en gubbe till honom och en mer vuxen variant till mig! Vi tog dessutom vara på pumpakärnorna som jag har rostat i 2 omgångar med olja, aromat och salt. SÅ gott!


Jag passade på att höststäda trädgården en sista gång och bar in alla krukor och klippte ner de sista grönbladiga växterna. Olivträden har fått åka på vinterförvaring till Ulvestorp nu och pumporna får ta deras plats istället!

Sen har vi hunnit med att bara skrota i soffan och kolla på reprisen av Så mycket bättre. Vilket år det är iår! Jag sorterade Vides strumplåda under tiden, någon har ju fötter som växer som ogräs! Vi har plockat fram vinterstövlarna och hängt undan tunna höstjackor.

Så ja, en produktiv söndag, trots att Vide och vi sov till klockan nio idag! Så himla gött!

Avslutar med en bild från gårdagen då vi hade en så himla mysig kväll med bio och restaurangbesök i Jönköping på restaurang Hemma. Så gott och ett supermysigt ställe!



 

 

 

Inga kommentarer: