måndag 5 december 2011

Att dra sitt strå till stacken

Såg att min sambo lagt ut vår specialsituation på facebook så jag gör samma sak, fast härinne. Kanske någon som letar ny soffa eller känner någon som känner någon som känner en mamma.. ja ni fattar.

Hur som haver så här är det;

Vi köpte en soffa på Mio förra annandagen på rean. En soffa för 10 000 som var ett riktigt måndagsexemplar. Den har läckt fjädrar och pösat ihop sig och slappat till sig. Vi stod ut med det liite för länge och bestämde oss sedan för att reklamera den. (all cred till S som varit GRYM i förhandlingarna!). Vi visade upp dynorna och fick då reklamera dynorna och skulle få nya. Efter många om och men fick vi nya dynor. Vi behövde fem stycken i olika storlekar, vi fick sex stycken likadana. Alltså fel dynor..

S tog tag i det igen och krävde att få reklamera hela soffan. Och vet ni, det fick vi! Vi har nu fått ett toppenerbjudande från Mio. De hämtar vår skruttsoffa gratis och vi får sedan välja ut en valfri soffa från Mio i prisklass 11 000-14 000 som kompensation. Visst är det bra? Heja Mio!

Ett problem bara. Vi har redan köpt två soffor på blocket. Vi trodde ju liksom aldrig att vi skulle få reklamera våran utan siktade på att få rätt dynor och sedan sälja den..Så nu har vi lite mycket soffor så att säga...Vi har försökt få byta till en matgrupp istället, som vi ändå ska köpa på Mio, men det gick inte.

Vi undrar därför om det finns någon som går i soffköpartankar? Isåfall har vi ett supertillfälle där ni kan välja en soffa för säg 14 000, och så får ni den av oss för max 10 000! Bara sådär liksom! Hade inte det varit bra?

Spread the word please! Det måste ju finnas NÅGON som ska köpa ny soffa på Mio som då får ett supertillfälle att få några tusenlappar i rabatt?

1 kommentar:

ciao bella sa...

åh jag ska genast in på mio o kolla... vi har en skruttig o ska ändå köpa ny kanske nästa år, så lika bra o kolla:)