måndag 2 juli 2012

Summerat

Kan summera ihop helgens äventyr och konstatera att det varit en riktigt bra helg! Fredagens partajande följdes upp av supertrevlig inflyttningsfest på Norra Nissastigen. Logen stod uppdukad och det bjöds på smarrig mat, popquizades och minglades. Framförallt så var det många glada skratt och jag kan säga att det var längesen jag skrattade så mycket under en kväll! Hade ont i mungiporna hela söndagen:) Tyvärr är jag ju sämst med kameran, lämnade telefonen i källaren under hela tiden vi var inne på logen. Knäppte dock av några halvskraltiga kort när vi tagit oss in i huset och fick med några av kvällens alla asgarv.

Fredagens Popquiz



Lördagens inflyttningsfest









Vi konstaterade när vi kom hem att det var längesen man var ute tills det började ljusna ute, det om något är ju ett gott tecken på en grym fest:)

Söndagen blev segare än segast och vi städade (trots segheten) halva huset. Sen fick vi besök av R, I och J och tog en paus. Andra halvan återstår därför  idag..

Avslutade denna kanonhelg på absolut bästa sätt: Vi bokade ÄNTLIGEN resa! Såå himla nice det ska bli! Längtar som en tok!

2 kommentarer:

Sandra sa...

Härligt med resa! Vart och när bär det av? Själv längtar jag ihjäl mig efter vår thailandstripp, åker den 12/7 (alldeles för många dar kvar enligt mig ;) )

Banana sa...

Ja visst är det underbart att resa! Se senaste inlägg för mer info:) Thailand är ju inte helt fel heller, ska bli spännande att följa hur det är att vara där på sommaren!