tisdag 19 april 2011

Påsk hos oss



Idag efter jobbet gick jag och M ut i skogen och plockade lite påskris. Har längtat ut länge nu efter långa kontorsdagar så det var riktigt skönt och avkopplande att komma ut i solen lite! Detta är vad påsk det blir hos oss, har inte den rätta feelingen för att påskpynta massa när vi ändå inte ska vara hemma över påsk. För vi ska på påskweekend till Köpenhamn! Wohoho! Ser såå mkt fram emot det och det är så otroligt välbehövligt så ni kan inte ana! Ska bli underbart att bara strosa runt i det härliga vårvädret och bara vara. Att bo på hotell och lyxa till det med frukostbuffé och relax är inte fy skam det heller. Längtar och räknar ner varje dag nu!

Men innan dess ska påskkärringarna ha en påskasmäll:  på skärtorsdan blir det lite galej:) Med betoning på lite eftersom vi ska åka relativt tidigt på fredag...

Kommer bli en fantastiskt fin påskhelg känner jag!

För att inte gå händelserna alltför mycket i förväg så är det ju faktiskt två jobbdagar kvar. Det som ska bli roligast med dessa två dagar är att F äntligen är tillbaka! Min praktikantkompis och framtida kollega! Det ska bli skoj:) Hoppas på en påsklunch på stan på torsdag så vi kan tjöta ikapp oss lite!

Så, det var bananupdaten för dagen det hörrni!

Bananalove


2 kommentarer:

påskkärringen sa...

"Med betoning på lite"?! nänänä! påskakärringen bjuder på påskadricka i baren så du kommer inte undan ;) haha! det kommer bli en jävla påskasmäll! :)

Slemm sa...

Åh, fint ris Bananen! =)
Har blir det inget pynt överhuvudtaget.. =P Men idag åker vi nedåt efter jobbet.. Ska bli gött! =)

Påsk-kram!