söndag 10 april 2011

Vilken underbar dag!

Har haft världens mysigaste söndag idag! Vi började dagen med att åka ut till mormor och morfar i stugan och lämna en tv till dem. Det resulterade i söndagsfika med mormors hembakta bullar och härligt söndagsumgänge i solen. Morfar visade stolt upp sin hemmabyggda bastu, sin båt och sitt rökeri och jag och mormor passade på att titta till växthuset och grönsakslandet. Vi fick med oss hemrökt lax hem och dessutom fick vi hem en grill! Så tacksamt, nu kan vi grilla på vår balkong! Hofsnäs besöktes och där var vi inte ensamma! Alla verkade ha gått man ur huse för att söndagsflanera i den härliga vårsolen! Är så fint där med bokskogen och sjöarna och alla djur.

Fortsatte hemåt för lite obligatorisk söndagsstädning och packade upp det sista ur flytten från igår. Sedan kom fina E på besök och vi tog en prommis i vårsolen, köpte glass och satte oss och snicksnackade på en bänk i dalenparken. Fint som snus med lite kvalitetsumgänge!

Dagen avslutas nu med grillpremiär på vår balkong! Luktar så himmelskt gott och jag är vrålhungrig! Fläskytterfilé med potatisgratäng toch en stor härlig fetaostsallad. Mmmmmm!

En toppendag helt enkelt!




Grillpremiär på vår nya grill!

1 kommentar:

Slemii sa...

Ååh va najs de ser ut med grillat! =)

Det borde vara dags för en grillpremiär här uppe också snart tycker jag minsann, men vi får väl se hur vädret håller sig!

Tack själv för en trevlig promenix och babbel!