måndag 19 september 2016

Hemma

Hemma igen efter en helt fantastisk vecka nere i Grekiska övärlden! Kopporna (och all annan sjukdom) lyste med sin frånvaro och vi har varit friska och krya hela bunten! Vide har varit helt otroligt exemplarisk på alla sätt och vis och flygningarna har gått som en dans! Igår somnade han innan incheckning på flygplatsen på Korfu och vaknade 09:45 här hemma imorse efter att ha sovit sig igenom alla kontroller, hela flygningen, väntan på bagage och hela bilfärden hem. Älskade bästa unge!!


 

Han har växt så otroligt mycket som liten person denna veckan så det är inte klokt! Mammagrisen nummer ett har obekymrat knatat runt med den han för stunden hittat. Han säger bye bye och good morning och har gjort high five med bamse, Thomson och all hotellpersonal varje dag. Han vill "åka tassi" och "åka buss" helst hela tiden, har varit nyckel- och hissansvarig hela veckan och ätit "piss och nunutt" (strips och ketchup) så ofta han kommit åt. Han har hoppat obekymrat från kanten ner i poolen och lärt sig klättra upp för kanten på poolen alldeles själv. Åh blir alldeles varm när jag tänker på det! 


 
Han har räknat in hela gänget varje dag och haft stenkoll om någon saknas. Han har varit uppe på scenen och "dassat" under showerna som om han aldrig gjort annat! Han har "netat ette bamse" och kommit fram till att han nog äter frukost eller åker bil när han är borta. Haha.


 


Idag väntar tvätt och uppackning och ikväll mjukstartar jag jobbveckan med en intervju. Känns lite ringrostigt men det ska nog gå bra! 

Inga kommentarer: