måndag 10 januari 2011

Bästa känslan

Som jag har sagt innan, och som många studenter säkert känner igen sig i, så finns det ingen bättre känsla än den efter en skriven tenta! Den totala känslan av frihet och avslappning är helt underbar! Vetskapen om att kursen är avtentad och nästa kurs inte börjar förrän om en vecka är så jäkla skön! Inga måsten och ingen ångest över att inte plugga.

Alltså kan jag spela angry birds och gravity man hur länge som helst med gott samvete! Dessa båda appar är dessutom utformade så att man har evigt liv = lätt att bli sittande lääänge. Men vet ni? Idag spelar jag med gott samvete;)

Har passat på att klicka hem lite kameratillbehör också inför resan. Ett skylightfilter och en objektivlockshållare. Filtret har bl.a till uppgift att skydda linsen men ger också renare färger och bättre färgåtergivning vid fotografering utomhus. Gäller att skydda kameran så långt det är möjligt för att känna sig trygg nog att våga använda den avslappnat.  Drulleförsäkringen är givetvis den största tryggheten :) Objektivlockshållaren har till uppgift att hålla reda på objektivlocket till förvirrade och glömska människor;). Har letat länge efter en bra lösning och Netonnet erbjöd detta för en billig peng. Perfekt!

Nu dags för förberedelser inför morgondagen. Det är dags för praktik igen och dessa tre dagar kommer vara intensiva med utbildning inom mäklarsystemet. Det blir alltså bara idag som det är möjligt att njuta av den lilla lediga tiden. I morgon kör vi igen!

Bananalove

Inga kommentarer: