lördag 8 mars 2014

Sol

Åh som vi behövde solen idag! Så himla härligt väder! Igårkväll piskade regnet rutorna och vinden ven längs husknuten, som om vädret symboliserade all sorg och ledsamhet. Men idag. Idag vaknade vi av att solen sken in bakom rullgardinen och fåglarna kvittrade utanför. Vilken skillnad! 

Sovrummet har fått sig en rejäl omgång; rensade ur garderoben på alla gravidovänliga kläder och kvar blev ungefär en tredjedel. Ihop med mammakläderna så har jag en fullgod garderob denna våren! 

Jag röjde ur sängarna och vädrade täcken och kuddar, sorterade bebbens kläder, och dammade av hela rummet. Ska bli ljuvligt att hänga lakan ute för första gången iår!

Sista rycket blev fönsterputs, vi har nog haft världens skitigaste fönster! Så nu har vi ett rent och fräscht sovrum igen!

Idun och Loke fick sig en genomgång ute, vilket gjorde att fåglarna fick lite bomaterial och vi lite mindre katthår inne! :)

Avslutade den produktiva förmiddagen med att sätta mig i lä på balkongen och tanka sol. Att sitta ute och solen värmer så att man inte behöver jacka är ju helt fantastiskt! Så där satt vi, Knyttet och jag och lät solen värma vinterblekt ansikte och frusen, trött själ. Älskade vår!


Inga kommentarer: