måndag 1 november 2010

Att ligga lågt

Fy fan. Då var det min tur att ryka på magsjukan. Hejdå 6-timmars bostadsrätt och hej soffan, filten och toaletten. Dagens tillstånd visas väl på bilden ovan. Pigg tjej! Idag blir det inte bättre än så. När man inte ligger på topp ligger man lågt. Inga konstigheter;)

4 kommentarer:

Slemmis sa...

Nämen stumpan dååå! =(

Har du varit hemma hos familjen och blivit smittad eller rykt på det ändå?

Gött att du inte rök på det innan tentan iaf! (Om man ska försöka se nåt positivt med det hela, haha)

Krya på dig!! Kramar!

tina sa...

usch å fy :( krya på dig kusinen :)
kram

Banana sa...

Jag var hemma i lördags men då var alla redan friska. Men tydligen en envis bakteriejävel som levde kvar! Ja men verkligen! Är tacksam att det kom nu ändå, men ännu mer tacksam om det ger sig innan jag ska på intervju :0 Hur gick din intervju?? Kram kram

Sleeeem sa...

Ja, just det, när skulle du på den? (Kanske inte vill berätta här..) Hoppas det går jättebra iaf och givetvis att du har kryat på dig och är riktigt på bettet när det gäller! Då finns det inte en chans att de tackar nej! ;)

Min intervju gick bra, så vi ska testa oss lite båda två på fredag.. En tjej med eget företag som inte har tid med sin bokföring längre.. Känns det bra, att jag når upp till hennes förväntningar och att jag känner mig bekväm med arbetstider och omfattning så kör vi.. Så det ska bli roligt! =)

Kraaam!