söndag 11 april 2010

Bra grejor

Jezuz vad tiden går fort! Tiden i allmänhet och helgerna i synnerhet. Denna helgen har varit fartfylld och innehållsrik så det heter duga!

Fredagen spenderades som ni vet i Göteborg. Tyvärr dog batteriet till min kamera så jag har inga bilder att erbjuda förutom några få som jag tog med min iPhone. Kvällen började med att vi tjejer mötte upp Sebban och tog med oss honom ut på en pizza och öl. Sedan var det hem till vandrarhemmet, bädda sängarna och preppa för partaj. Eftersom spelningen var redan 21.00 så blev det en snabb historia ihop med resten av grabbarna som anslöt strax innan vi skulle gå.

Spelningen på Sticky var kanon! De var så himla duktiga och vi var så stolta! Det blev en spännande historia sedan när resultatet skulle läsas upp. Men vilket glädjeutbrott det blev när de sedan vann! Mer eller mindre halva Gislaved hade slutit upp så det var en segeryra som hette duga:) Kom en och annan glädjetår och det sprutades diverse alkoholhaltiga drycker. En kanonkväll helt enkelt!

Lördagen fick en hastig start då vi vaknade  20 minuter innan det skulle checkas ut. Snabbt raffsa ihop grejorna och städa rummet, som förövrigt såg ut som en krigszon med 8 personers pinaler utspridda överallt. Sebban stod för morgonens mest förvirrade beslut om att helt plötsligt duscha, utan handduk eller kläder med sig!

Sedan blev det skönt häng på stan, vi inledde dagen med en god lång frukost på en uteservering i solen. Det var många glada skratt och minnen som återupplivades från kvällen före och Oskar insåg glatt vid 12.00 då vi suttit där en bra stund att "snacka om carpe diem för fan" Haha.

Vi hann även med att besöka the Dubliners för lite ölhäng med grabbarna från Gothia en stund innan det var dags för mig och Malin att bege oss hem till Halmstad igen efter en härlig Göteborgsvistelse!

Gårdagskvällen spenderades först hos Malin och sedan begav vi oss ut på stan för att inta uteserveringarna och ta en öl eller två. Jag och A, som är två förståndiga och kloka byggare (haha) bröt upp "redan" vid halv tre efter att först ha käkat nattamat på donken. Det är tacksamt idag eftersom vi skriver uppsats hela dagen. Ja, jag sitter alltså i skolan nu, klockan sju en söndagkväll efter tvådagarsgalej. Duktigt va! :)

 Här kommer några få, ganska dåliga bilder från fredagen och lördagen:


Kram

Inga kommentarer: