lördag 4 september 2010

Home. Sweet home?

Hemma igen. I Sverige, i kylan och i höstvädret som tydligen gjort intåg medan jag var borta. Blandade känslor att komma hem. Dags att ta tag i hösten, skola, rutiner och träning. Vill inte, orkar inte och är inte ett skit motiverad. Hade mycket hellre strosat runt nere kring medelhavet tills våren knackar på igen.

Resan då? Den var helt underbar! Charterresor släng er i väggen. Vi har sett så otroligt mycket, upplevt så mycket och bara njutit av dagarna. Jag har läst ut 4 böcker, det säger en del om dagstempot:) Vi stökade till det ordentligt på Ios, åkte vespa på Paros och badbåt på Antiparos. Annars har vi badat, solat, umgåtts, ätit sjukt god grekisk mat, druckit vin, snorklat, strosat och skrattat. Den korta uppdateringens summering blir en fantastiskt fin resa med underbara vänner:)

Bildbomb och mer resetjöt kommer senare. Just nu vill jag bara vara. Ta igen all saknad närhet. Gårdagens fredagkväll som övergick i lördagsmorgon var för övrigt en av de bästa på länge. Saknad och längtan som övergår i glädje, iver och lycka är för mig det finaste.

På återskrivande

Kram

Inga kommentarer: