torsdag 18 mars 2010

Effektiv, produktiv och positiv

Idag har det skrivits uppsats så det står härliga till! Vi startade vid 10.00 och har kört i princip nonstop hela dagen fram till 18.00. Det är konstigt vad lite tidspress kan göra med motivationen och produktiviteten! Nu är i stort sett hela metodavsnittet klart, hela teorin förutom en del bilder är klar och finslipad och vi har dessutom fått med en bra sammanfattning på teoriavsnittet. Detta gör att morgondagen mest kommer att kunna bestå av att klippa och klistra ihop det, korrekturläsa, lägga in bilder och lägga till en del smågrejor i metoden. Så skönt!

Imorgon är det så ÄNTLIGEN fredag och det är full rulle hela dagen! Tänkte packa och så redan idag och dessutom försöka städa undan lite här hemma. Grejor överallt just nu! Ska även hinna med att färga håret ikväll, med assistans av grannen i E-uppgången:)

Tänk om man hade haft en sån här benstomme. Då hade dessa grymma shorts från Diesel varit mina nu. Men nej, inga sådana shorts på ett par lår som mina, som dessutom är spinningtränade. Men drömma kan man ju få göra. Och ni som läser som kan bära upp dessa, KÖP! :)

Kram

Inga kommentarer: