fredag 5 mars 2010

Underbara freeeedag!

Åh nu är det helg hörrni! Vilken fredag vi har haft här nere idag! Strålande sol från en klarblå himmel, heelt underbart!

Har avslutat veckan med ett kanonskönt afterworkpass nu, alltid lika roligt att träna på fredagar! Hade såhär i efterhand velat vara med på vasaspinningen imorgon, ett fyratimmarspass med massa jippon runt omkring. Men jag velade för länge och nu är det fullbokat sedan länge! Men imorgon ska jag göra något som jag längtat efter länge; knyta på mig löpardojjorna och springa en lång härlig runda i solen! På veckorna hinns det inte med löparrundor dagtid så imorgon ska jag bannemig lyxa till det lite! Ska även lyxa med att strosa på stan en sväng på förmiddagen. Är på jakt efter ny tulpanvas och en fin tulpanbukett. En ny bordsduk hoppas jag på att hitta också.

Men nu är det dags att bege sig in i duschen. Ikväll ska hela Halmstad ut känns det som. Men inte jag inte! Däremot ska jag socialisera lite med dom andra på förfesten. Olof har slagit på stort idag och bjuder in till förfest och då kan man inte tacka nej. Han har en särskild helt egen sorts humor och jag ÄLSKAR den! Haha det är alltid kul när Olof är med! Och det har han inte varit på länge så nu gäller det att passa på!
Så ska snart bege mig bort till byggargrabbarna med myskläder på och vinet under ena armen och A under andra (haha). Lovely! Hoppas även på en del kloka (?) grabbråd som bara våra byggare kan bjuda på! Haha det är underhållning det!


Bilder från Mjölners julfest. Jag och Olof spexade till det lite och här har vi precis övat in Thailandsposer! Blir på gott humör varje gång jag ser dom här bilderna!

Ha nu en underbar helg hörrni och passa på att njuta av vårsolen! Krama någon du tycker om lite extra och var rädda om varandra!

Kram

1 kommentar:

znag sa...

bär du hem mig också? snälla! ;)